ON ICE 2018

8 december 2018 t/m 6 januari 2019
De voorbereidingen voor ON ICE 2018 zijn alweer gestart! Achter de schermen wordt alweer door de organisatie vergaderd over de financiering en programmering. De datum is ook al bekend: van 8 december 2018 t/m 6 januari 2019 zal de schaatsbaan voor de 9e keer herrijzen op de Plaatse in Veldhoven-Dorp. Jodelahitieieie!
KLIK HIER om de foto's van ON ICE 2017 te bekijken.
Sinterklaas Veldhoven-Dorp
Eind november brengt de Goedheiligman weer een bezoekje aan Veldhoven-Dorp. LEES MEER

Even voorstellen

Bestuur Echt Veldhovenz

V.l.n.r.: Gerard (penningmeester), Ad (voorzitter), Chantal (bestuurslid), Eric (secretaris) en Rudy (bestuurslid)
Ze zijn er eigenlijk het hele jaar door mee bezig, de mensen achter het jaarlijkse ijsfestijn Écht Veldhovenz ON ICE op De Plaatse in Veldhovendorp. Ad Michielsen, Rudy Snel en Gerard de Wilt zijn al vanaf 2010, vanaf het eerste uur de bestuursleden van de Stichting Écht Veldhovenz. Sinds 2016 is het bestuur versterkt met Chantal Leijten en Eric Vos. LEES VERDER >>

Écht Veldhovenz

Welkom op site van Écht Veldhovenz! Écht Veldhovenz is een overkoepelende naam voor alle evenementen en activiteiten in Veldhoven-dorp. Denk aan ON ICE, carnaval, de Kromstraat, de kermis, Dorpshuis D’n Bond enz. Vandaar de naam: Écht Veldhovenz!

Sinds 2010 (de opening van de nieuwe kiosk op de Plaatse) communiceren wij onder het motto: Écht Veldhovenz. Maar het staat natuurlijk ook voor alle ondernemers, onze bewoners en bezoekers. Onder deze vlag willen wij namelijk graag iedereen aanspreken. Want bij Écht Veldhovenz geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Kortom: welkom! 

Privacy Verklaring Echt Veldhovenz